Tyger i Rimbo

Annons:
Bra och billiga tyger i Rimbo - här hittar du alla tygaffärer i Rimbo som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Rimbo. Om du är boende i eller i närheten av Rimbo och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Rimbo som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Rimbo så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Rimbo inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Rimbo.
Annons:

Tyg i Rimbo

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Rimbo. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Rimbo hos dessa sy- och tygbutiker i Rimbo.

EM
Centralvägen 3
762 31 Rimbo

Annons:

Sybehör i Rimbo

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Rimbo så hittar du i de flesta tygaffärer i Rimbo från listan ovan också sybehör i Rimbo. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Rimbo som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Rimbo för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Rimbo.

Tygfakta om orten Rimbo

I Rimbo finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Rimbo. Nedan finns en del allmän information om Rimbo.

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Invånarantal: 4 629, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Rimbo om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Rimbo.

Sammanlagt hittade vi i Rimbo 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Rimbo. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Rimbo som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Rimbo.