Tyger i Lidingö

Annons:
Bra och billiga tyger i Lidingö - här hittar du alla tygaffärer i Lidingö som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Lidingö. Om du är boende i eller i närheten av Lidingö och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Lidingö som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Lidingö så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Lidingö inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Lidingö.
Annons:

Tyg i Lidingö

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Lidingö. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Lidingö hos dessa sy- och tygbutiker i Lidingö.

Beautiful Home Interior AB
Kyrkvägen 4
181 42 Lidingö


Ulligt
Kyrkvägen 4
181 42 Lidingö


M & C Gardinateljé
Farkostvägen 2
181 35 Lidingö


Hemtex
Stockholmsvägen 54K
181 32 Lidingö


Stockholms Tapetserarmästares Förening.
Farkostvägen 2
181 35 Lidingö

Annons:

Sybehör i Lidingö

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Lidingö så hittar du i de flesta tygaffärer i Lidingö från listan ovan också sybehör i Lidingö. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Lidingö som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Lidingö för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Lidingö.

Tygfakta om orten Lidingö

I Lidingö finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Lidingö. Nedan finns en del allmän information om Lidingö.

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Lidingö om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Lidingö.

Sammanlagt hittade vi i Lidingö 5 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Lidingö. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Lidingö som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Lidingö.