Tyger i Kungsängen

Annons:
Bra och billiga tyger i Kungsängen - här hittar du alla tygaffärer i Kungsängen som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Kungsängen. Om du är boende i eller i närheten av Kungsängen och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Kungsängen som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Kungsängen så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Kungsängen inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Kungsängen.
Annons:

Tyg i Kungsängen

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Kungsängen. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Kungsängen hos dessa sy- och tygbutiker i Kungsängen.

KungSängen
Mätarvägen 3
196 37 Kungsängen


Skottspolen HB
Rankhusvägen 30
196 31 Kungsängen


Kims Handarbeten
Torget 9
196 30 Kungsängen

Annons:

Sybehör i Kungsängen

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Kungsängen så hittar du i de flesta tygaffärer i Kungsängen från listan ovan också sybehör i Kungsängen. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Kungsängen som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Kungsängen för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Kungsängen.

Tygfakta om orten Kungsängen

I Kungsängen finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Kungsängen. Nedan finns en del allmän information om Kungsängen.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Kungsängen om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Kungsängen.

Sammanlagt hittade vi i Kungsängen 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Kungsängen. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Kungsängen som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Kungsängen.