Tyger i Kista

Annons:
Bra och billiga tyger i Kista - här hittar du alla tygaffärer i Kista som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Kista. Om du är boende i eller i närheten av Kista och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Kista som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Kista så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Kista inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Kista.
Annons:

Tyg i Kista

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Kista. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Kista hos dessa sy- och tygbutiker i Kista.

Åhlens AB
Kista Galleria
164 91 Kista


INDISKA
Kista Torg 6
164 42 Kista


Hemtex
Danmarksgatan 26
164 53 Kista

Annons:

Sybehör i Kista

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Kista så hittar du i de flesta tygaffärer i Kista från listan ovan också sybehör i Kista. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Kista som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Kista för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Kista.

Tygfakta om orten Kista

I Kista finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Kista. Nedan finns en del allmän information om Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du också ta del av mer info om Kista om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Kista.

Sammanlagt hittade vi i Kista 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Kista. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Kista som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Kista.