Tyger i Järna

Annons:
Bra och billiga tyger i Järna - här hittar du alla tygaffärer i Järna som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Järna. Om du är boende i eller i närheten av Järna och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Järna som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Järna så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Järna inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Järna.
Annons:

Tyg i Järna

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Järna. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Järna hos dessa sy- och tygbutiker i Järna.

Hästensbutiken i Järna
Ullängsvägen 1
153 30 Järna

Annons:

Sybehör i Järna

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Järna så hittar du i de flesta tygaffärer i Järna från listan ovan också sybehör i Järna. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Järna som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Järna för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Järna.

Tygfakta om orten Järna

I Järna finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Järna. Nedan finns en del allmän information om Järna.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Järna om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Järna.

Sammanlagt hittade vi i Järna 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Järna. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Järna som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Järna.