Tyger i Järfälla

Annons:
Bra och billiga tyger i Järfälla - här hittar du alla tygaffärer i Järfälla som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Järfälla. Om du är boende i eller i närheten av Järfälla och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Järfälla som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Järfälla så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Järfälla inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Järfälla.
Annons:

Tyg i Järfälla

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Järfälla. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Järfälla hos dessa sy- och tygbutiker i Järfälla.

JYSK
Herrestavägen 11
177 38 Järfälla


Möbelmagasinet Försäljning AB
Saldovägen 2
175 62 Järfälla


Sakura Trading
Frihetsvägen 8
177 53 Järfälla


EM Barkarby AB
Enköpingsvägen 33B
177 38 Järfälla


Mouse Trading AB
Spjutvägen 1
175 61 Järfälla


Caroline tapetserare
Hammarvägen 28
177 35 Järfälla


Hemtex AB
Herrestavägen 29
177 38 Järfälla


Tygvaruhuset i Sverige AB
Nettovägen 1
175 41 Järfälla


IKEA
Barkarby Handelsplats
177 38 Järfälla


EM Interior AB
Enköpingsvägen 33B
177 38 Järfälla


Rutor & Ränder
Kopparvägen 27
176 72 Järfälla


Hemtex
Tornérplatsen 30
177 30 Järfälla

Annons:

Sybehör i Järfälla

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Järfälla så hittar du i de flesta tygaffärer i Järfälla från listan ovan också sybehör i Järfälla. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Järfälla som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Järfälla för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Järfälla.

Tygfakta om orten Järfälla

I Järfälla finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Järfälla. Nedan finns en del allmän information om Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du också ta del av mer info om Järfälla om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Järfälla.

Sammanlagt hittade vi i Järfälla 12 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Järfälla. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Järfälla som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Järfälla.