Tyger i Hölö

Annons:
Bra och billiga tyger i Hölö - här hittar du alla tygaffärer i Hölö som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Hölö. Om du är boende i eller i närheten av Hölö och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Hölö som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Hölö så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Hölö inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Hölö.
Annons:

Tyg i Hölö

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Hölö. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Hölö hos dessa sy- och tygbutiker i Hölö.

Möbelhaus AB
Valåker
153 92 Hölö

Annons:

Sybehör i Hölö

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Hölö så hittar du i de flesta tygaffärer i Hölö från listan ovan också sybehör i Hölö. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Hölö som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Hölö för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Hölö.

Tygfakta om orten Hölö

I Hölö finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Hölö. Nedan finns en del allmän information om Hölö.

Hölö är en tätort i Södertälje kommun och kyrkbyn i Hölö socken i Södermanland. Orten är belägen strax norr om Vagnhärad, söder om Södertälje. Den ramas in av Nyköpingsbanan i väster och E4 i öster.

Yta: 133,21 hektar
Invånarantal: 1 400, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Hölö om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Hölö.

Sammanlagt hittade vi i Hölö 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Hölö. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Hölö som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Hölö.