Tyger i Hässelby

Annons:
Bra och billiga tyger i Hässelby - här hittar du alla tygaffärer i Hässelby som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Hässelby. Om du är boende i eller i närheten av Hässelby och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Hässelby som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Hässelby så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Hässelby inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Hässelby.
Annons:

Tyg i Hässelby

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Hässelby. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Hässelby hos dessa sy- och tygbutiker i Hässelby.

Miss Lopez
Friherregatan 72
165 58 Hässelby


Ejes garn
Åkermyntan Centrum
165 11 Hässelby


Maries Interior & Design
Berghamnsvägen 68
165 71 Hässelby

Annons:

Sybehör i Hässelby

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Hässelby så hittar du i de flesta tygaffärer i Hässelby från listan ovan också sybehör i Hässelby. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Hässelby som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Hässelby för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Hässelby.

Tygfakta om orten Hässelby

I Hässelby finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Hässelby. Nedan finns en del allmän information om Hässelby.

Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby församling i Svenska kyrkan. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna.

Yta: 19,6 km2
Invånarantal: 71 042, år 2014

Här kan du också ta del av mer info om Hässelby om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Hässelby.

Sammanlagt hittade vi i Hässelby 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Hässelby. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Hässelby som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Hässelby.