Tyger i Handen

Annons:
Bra och billiga tyger i Handen - här hittar du alla tygaffärer i Handen som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Handen. Om du är boende i eller i närheten av Handen och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Handen som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Handen så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Handen inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Handen.
Annons:

Tyg i Handen

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Handen. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Handen hos dessa sy- och tygbutiker i Handen.

Hemtex
Eskilstorget 2
136 46 Handen


Lenevas Gardin Interiör
Utgårdsvägen 29
136 43 Handen


VILLAGE Haninge Centrum
Runstensvägen 1
136 46 Handen


Stalands Möbler
Kolartorpsvägen 13
136 48 Handen

Annons:

Sybehör i Handen

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Handen så hittar du i de flesta tygaffärer i Handen från listan ovan också sybehör i Handen. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Handen som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Handen för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Handen.

Tygfakta om orten Handen

I Handen finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Handen. Nedan finns en del allmän information om Handen.

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du också ta del av mer info om Handen om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Handen.

Sammanlagt hittade vi i Handen 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Handen. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Handen som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Handen.