Tyger i Hägersten

Annons:
Bra och billiga tyger i Hägersten - här hittar du alla tygaffärer i Hägersten som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Hägersten. Om du är boende i eller i närheten av Hägersten och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Hägersten som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Hägersten så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Hägersten inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Hägersten.
Annons:

Tyg i Hägersten

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Hägersten. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Hägersten hos dessa sy- och tygbutiker i Hägersten.

Syateljé Cristina
Sparbanksvägen 70
129 30 Hägersten


Anna Holm Ateljé, Teckenilinredning
Kristallvägen 62
126 78 Hägersten


Kuredo AB
Anders Lindebergs Väg 1
129 35 Hägersten


Tranås Skolmöbler AB
Instrumentvägen 45
126 53 Hägersten


INDISKA Lagerbutik
Elektravägen 22
126 30 Hägersten


Hagge Warp & Weft AB
Midsommarvägen 10B
126 35 Hägersten

Annons:

Sybehör i Hägersten

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Hägersten så hittar du i de flesta tygaffärer i Hägersten från listan ovan också sybehör i Hägersten. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Hägersten som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Hägersten för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Hägersten.

Tygfakta om orten Hägersten

I Hägersten finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Hägersten. Nedan finns en del allmän information om Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här kan du också ta del av mer info om Hägersten om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Hägersten.

Sammanlagt hittade vi i Hägersten 6 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Hägersten. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Hägersten som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Hägersten.