Tyger i Farsta

Annons:
Bra och billiga tyger i Farsta - här hittar du alla tygaffärer i Farsta som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Farsta. Om du är boende i eller i närheten av Farsta och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Farsta som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Farsta så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Farsta inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Farsta.
Annons:

Tyg i Farsta

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Farsta. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Farsta hos dessa sy- och tygbutiker i Farsta.

Hemtex
Farsta Torg 25
123 47 Farsta


Åhléns
Farstaplan 25
123 47 Farsta


Coozie
Farstaplan 25
123 47 Farsta


Ljungqvist Garn AB
Farstagången 24
123 47 Farsta


INDISKA
Farstaplan 25
123 47 Farsta

Annons:

Sybehör i Farsta

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Farsta så hittar du i de flesta tygaffärer i Farsta från listan ovan också sybehör i Farsta. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Farsta som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Farsta för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Farsta.

Tygfakta om orten Farsta

I Farsta finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Farsta. Nedan finns en del allmän information om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du också ta del av mer info om Farsta om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Farsta.

Sammanlagt hittade vi i Farsta 5 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Farsta. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Farsta som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Farsta.