Tyger i Ekerö

Annons:
Bra och billiga tyger i Ekerö - här hittar du alla tygaffärer i Ekerö som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Ekerö. Om du är boende i eller i närheten av Ekerö och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Ekerö som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Ekerö så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Ekerö inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Ekerö.
Annons:

Tyg i Ekerö

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Ekerö. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Ekerö hos dessa sy- och tygbutiker i Ekerö.

Tyger & Sånt
Jungfrusundsvägen 2
178 38 Ekerö

Annons:

Sybehör i Ekerö

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Ekerö så hittar du i de flesta tygaffärer i Ekerö från listan ovan också sybehör i Ekerö. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Ekerö som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Ekerö för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Ekerö.

Tygfakta om orten Ekerö

I Ekerö finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Ekerö. Nedan finns en del allmän information om Ekerö.

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Ekerö om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Ekerö.

Sammanlagt hittade vi i Ekerö 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Ekerö. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Ekerö som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Ekerö.