Tyger i Bandhagen

Annons:
Bra och billiga tyger i Bandhagen - här hittar du alla tygaffärer i Bandhagen som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Bandhagen. Om du är boende i eller i närheten av Bandhagen och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Bandhagen som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Bandhagen så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Bandhagen inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Bandhagen.
Annons:

Tyg i Bandhagen

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Bandhagen. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Bandhagen hos dessa sy- och tygbutiker i Bandhagen.

Hilkkas Inredningsateljé AB
Hardemogatan 1
124 67 Bandhagen


JYSK
Högdalsgången 19
124 54 Bandhagen


Majvors Handarbetsbod
Bandhagsplan 14
124 32 Bandhagen

Annons:

Sybehör i Bandhagen

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Bandhagen så hittar du i de flesta tygaffärer i Bandhagen från listan ovan också sybehör i Bandhagen. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Bandhagen som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Bandhagen för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Bandhagen.

Tygfakta om orten Bandhagen

I Bandhagen finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Bandhagen. Nedan finns en del allmän information om Bandhagen.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här kan du också ta del av mer info om Bandhagen om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Bandhagen.

Sammanlagt hittade vi i Bandhagen 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Bandhagen. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Bandhagen som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Bandhagen.