Tyger i Årsta

Annons:
Bra och billiga tyger i Årsta - här hittar du alla tygaffärer i Årsta som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Årsta. Om du är boende i eller i närheten av Årsta och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Årsta som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Årsta så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Årsta inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Årsta.
Annons:

Tyg i Årsta

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Årsta. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Årsta hos dessa sy- och tygbutiker i Årsta.

Lindberg & Strömgren AB
Sköntorpsvägen 29
120 38 årsta


Gardinfix
Slätbaksvägen 19
120 51 Årsta


Byraeus Inredningar o. Solskydd AB
Gullmarsvägen 48A
120 39 Årsta

Annons:

Sybehör i Årsta

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Årsta så hittar du i de flesta tygaffärer i Årsta från listan ovan också sybehör i Årsta. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Årsta som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Årsta för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Årsta.

Tygfakta om orten Årsta

I Årsta finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Årsta. Nedan finns en del allmän information om Årsta.

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånarantal: 17951, år 2014

Här kan du också ta del av mer info om Årsta om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Årsta.

Sammanlagt hittade vi i Årsta 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Årsta. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Årsta som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Årsta.