Tyger i Älvsjö

Annons:
Bra och billiga tyger i Älvsjö - här hittar du alla tygaffärer i Älvsjö som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Älvsjö. Om du är boende i eller i närheten av Älvsjö och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Älvsjö som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Älvsjö så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Älvsjö inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Älvsjö.
Annons:

Tyg i Älvsjö

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Älvsjö. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Älvsjö hos dessa sy- och tygbutiker i Älvsjö.

Tygvaruhuset Kilotex AB
Vibyholmsvägen 29
125 42 Älvsjö


ABCURIO Antikvariat & Quriosa
Långsjövägen
125 30 älvsjö


Hessly Tyger & Sytillbehör
Stamgatan 3
125 74 älvsjö


Modevi
Karlslundsvägen 16
125 52 älvsjö

Annons:

Sybehör i Älvsjö

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Älvsjö så hittar du i de flesta tygaffärer i Älvsjö från listan ovan också sybehör i Älvsjö. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Älvsjö som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Älvsjö för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Älvsjö.

Tygfakta om orten Älvsjö

I Älvsjö finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Älvsjö. Nedan finns en del allmän information om Älvsjö.

Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Yta: 203 hektar
Invånarantal: 1061, år 2013

Här kan du också ta del av mer info om Älvsjö om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Älvsjö.

Sammanlagt hittade vi i Älvsjö 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Älvsjö. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Älvsjö som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Älvsjö.