Tyger i Vagnhärad

Annons:
Bra och billiga tyger i Vagnhärad - här hittar du alla tygaffärer i Vagnhärad som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Vagnhärad. Om du är boende i eller i närheten av Vagnhärad och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Vagnhärad som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Vagnhärad så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Vagnhärad inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Vagnhärad.
Annons:

Tyg i Vagnhärad

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Vagnhärad. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Vagnhärad hos dessa sy- och tygbutiker i Vagnhärad.

Trosa Möbler & Heminredning AB
Nya Industrivägen 1
610 71 Vagnhärad

Annons:

Sybehör i Vagnhärad

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Vagnhärad så hittar du i de flesta tygaffärer i Vagnhärad från listan ovan också sybehör i Vagnhärad. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Vagnhärad som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Vagnhärad för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Vagnhärad.

Tygfakta om orten Vagnhärad

I Vagnhärad finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Vagnhärad. Nedan finns en del allmän information om Vagnhärad.

Vagnhärad är en tätort i Trosa kommun och kyrkbyn i Vagnhärads socken, belägen mellan Gnesta, Södertälje och Trosa. Vagnhärads socken omnämns första gången som Wanghæradh 1350. Det anses vara ett forntida bygdenamn där härad har betydelsen "bygd".

Yta: 290,51 hektar
Invånarantal: 3324, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Vagnhärad om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Vagnhärad.

Sammanlagt hittade vi i Vagnhärad 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Vagnhärad. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Vagnhärad som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Vagnhärad.