Tyger i Trosa

Annons:
Bra och billiga tyger i Trosa - här hittar du alla tygaffärer i Trosa som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Trosa. Om du är boende i eller i närheten av Trosa och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Trosa som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Trosa så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Trosa inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Trosa.
Annons:

Tyg i Trosa

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Trosa. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Trosa hos dessa sy- och tygbutiker i Trosa.

Formodesign
Industrigatan 7
619 33 Trosa


Tyger&ting på Åda Lusthuset
Östra Långgatan 26
619 30 Trosa

Annons:

Sybehör i Trosa

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Trosa så hittar du i de flesta tygaffärer i Trosa från listan ovan också sybehör i Trosa. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Trosa som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Trosa för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Trosa.

Tygfakta om orten Trosa

I Trosa finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Trosa. Nedan finns en del allmän information om Trosa.

Trosa är en tätort i Södermanland och centralort i Trosa kommun, Södermanlands län. Orten är belägen mellan Södertälje och Nyköping där Trosaån mynnar ut i Östersjön. Området kring Trosa är rikt på fornlämningar i form av runstenar.

Yta: 360,03 hektar
Invånarantal: 5027, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Trosa om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Trosa.

Sammanlagt hittade vi i Trosa 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Trosa. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Trosa som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Trosa.