Tyger i Strängnäs

Annons:
Bra och billiga tyger i Strängnäs - här hittar du alla tygaffärer i Strängnäs som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Strängnäs. Om du är boende i eller i närheten av Strängnäs och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Strängnäs som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Strängnäs så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Strängnäs inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Strängnäs.
Annons:

Tyg i Strängnäs

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Strängnäs. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Strängnäs hos dessa sy- och tygbutiker i Strängnäs.

Aubergine
Trädgårdsgatan 7A
645 31 Strängnäs


JYSK
Solberga Handelsväg 1
645 47 Strängnäs


Hemtex
Trädgårdsgatan 20
645 31 Strängnäs


Symyran
Nordfeldts Väg 9
645 51 Strängnäs

Annons:

Sybehör i Strängnäs

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Strängnäs så hittar du i de flesta tygaffärer i Strängnäs från listan ovan också sybehör i Strängnäs. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Strängnäs som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Strängnäs för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Strängnäs.

Tygfakta om orten Strängnäs

I Strängnäs finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Strängnäs. Nedan finns en del allmän information om Strängnäs.

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Strängnäs om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Strängnäs.

Sammanlagt hittade vi i Strängnäs 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Strängnäs. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Strängnäs som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Strängnäs.