Tyger i Oxelösund

Annons:
Bra och billiga tyger i Oxelösund - här hittar du alla tygaffärer i Oxelösund som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Oxelösund. Om du är boende i eller i närheten av Oxelösund och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Oxelösund som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Oxelösund så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Oxelösund inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Oxelösund.
Annons:

Tyg i Oxelösund

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Oxelösund. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Oxelösund hos dessa sy- och tygbutiker i Oxelösund.

Agnetas Sköna Hem
Näsuddsvägen 65
613 37 Oxelösund


Astrids Väv & Garn
Järntorget 1
613 30 Oxelösund

Annons:

Sybehör i Oxelösund

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Oxelösund så hittar du i de flesta tygaffärer i Oxelösund från listan ovan också sybehör i Oxelösund. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Oxelösund som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Oxelösund för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Oxelösund.

Tygfakta om orten Oxelösund

I Oxelösund finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Oxelösund. Nedan finns en del allmän information om Oxelösund.

Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Yta: 1 157,12 hektar
Invånarantal: 10870, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Oxelösund om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Oxelösund.

Sammanlagt hittade vi i Oxelösund 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Oxelösund. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Oxelösund som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Oxelösund.