Tyger i Mariefred

Annons:
Bra och billiga tyger i Mariefred - här hittar du alla tygaffärer i Mariefred som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Mariefred. Om du är boende i eller i närheten av Mariefred och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Mariefred som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Mariefred så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Mariefred inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Mariefred.
Annons:

Tyg i Mariefred

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Mariefred. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Mariefred hos dessa sy- och tygbutiker i Mariefred.

Gunnel Garn & Hantverk
Garskogs Gård
647 92 Mariefred


Tapetserare Susanna
Långgatan 16
647 30 Mariefred

Annons:

Sybehör i Mariefred

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Mariefred så hittar du i de flesta tygaffärer i Mariefred från listan ovan också sybehör i Mariefred. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Mariefred som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Mariefred för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Mariefred.

Tygfakta om orten Mariefred

I Mariefred finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Mariefred. Nedan finns en del allmän information om Mariefred.

Mariefred är en tätort i Strängnäs kommun, belägen vid Mälaren cirka 65 km väster om Stockholm. Själva namnet Mariefred kan tillskrivas ett kloster som kartusianermunkar började uppföra 1493, och låg där nuvarande kyrkan ligger.

Yta: 250,52 hektar
Invånarantal: 3726, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Mariefred om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Mariefred.

Sammanlagt hittade vi i Mariefred 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Mariefred. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Mariefred som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Mariefred.