Tyger i Katrineholm

Annons:
Bra och billiga tyger i Katrineholm - här hittar du alla tygaffärer i Katrineholm som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Katrineholm. Om du är boende i eller i närheten av Katrineholm och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Katrineholm som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Katrineholm så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Katrineholm inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Katrineholm.
Annons:

Tyg i Katrineholm

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Katrineholm. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Katrineholm hos dessa sy- och tygbutiker i Katrineholm.

India fashion & home
Hallandsgatan 19
641 37 Katrineholm


Hemtex
Köpmangatan 20
641 30 Katrineholm


JYSK
Starrvägen 14
641 49 Katrineholm


Åhléns
Köpmangatan 18
641 30 Katrineholm


Annemaries Tyg Garn & Sömnad i Katrineholm AB
Hantverkaregatan 2
641 30 Katrineholm


Tygshopen
Drottninggatan 6
641 30 Katrineholm

Annons:

Sybehör i Katrineholm

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Katrineholm så hittar du i de flesta tygaffärer i Katrineholm från listan ovan också sybehör i Katrineholm. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Katrineholm som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Katrineholm för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Katrineholm.

Tygfakta om orten Katrineholm

I Katrineholm finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Katrineholm. Nedan finns en del allmän information om Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Katrineholm om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Katrineholm.

Sammanlagt hittade vi i Katrineholm 6 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Katrineholm. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Katrineholm som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Katrineholm.