Tyger i Gnesta

Annons:
Bra och billiga tyger i Gnesta - här hittar du alla tygaffärer i Gnesta som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Gnesta. Om du är boende i eller i närheten av Gnesta och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Gnesta som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Gnesta så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Gnesta inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Gnesta.
Annons:

Tyg i Gnesta

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Gnesta. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Gnesta hos dessa sy- och tygbutiker i Gnesta.

Åmells Möbler i Gnesta AB
Marielundsgatan 12
646 34 Gnesta

Annons:

Sybehör i Gnesta

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Gnesta så hittar du i de flesta tygaffärer i Gnesta från listan ovan också sybehör i Gnesta. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Gnesta som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Gnesta för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Gnesta.

Tygfakta om orten Gnesta

I Gnesta finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Gnesta. Nedan finns en del allmän information om Gnesta.

Gnesta är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Gnesta kommun i Södermanlands län men även innefattande en del av Södertälje kommun i Stockholms län. Gnestadelen av tätorten utgör centralort i Gnesta kommun. Gnesta är beläget mellan Södertälje och Nyköping, längs Västra stambanan.

Yta: 385,94 hektar
Invånarantal: 5 562, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Gnesta om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Gnesta.

Sammanlagt hittade vi i Gnesta 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Gnesta. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Gnesta som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Gnesta.