Tyger i Flen

Annons:
Bra och billiga tyger i Flen - här hittar du alla tygaffärer i Flen som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Flen. Om du är boende i eller i närheten av Flen och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Flen som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Flen så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Flen inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Flen.
Annons:

Tyg i Flen

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Flen. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Flen hos dessa sy- och tygbutiker i Flen.

Merjas Tyg & Ting
Kungsbrogatan 2
642 35 Flen

Annons:

Sybehör i Flen

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Flen så hittar du i de flesta tygaffärer i Flen från listan ovan också sybehör i Flen. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Flen som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Flen för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Flen.

Tygfakta om orten Flen

I Flen finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Flen. Nedan finns en del allmän information om Flen.

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Flen om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Flen.

Sammanlagt hittade vi i Flen 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Flen. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Flen som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Flen.