Tyger i Björkvik

Annons:
Bra och billiga tyger i Björkvik - här hittar du alla tygaffärer i Björkvik som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Björkvik. Om du är boende i eller i närheten av Björkvik och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Björkvik som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Björkvik så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Björkvik inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Björkvik.
Annons:

Tyg i Björkvik

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Björkvik. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Björkvik hos dessa sy- och tygbutiker i Björkvik.

Björkviks Tapetseri Tyg & Hobby
Vedebyvägen 55
640 20 Björkvik

Annons:

Sybehör i Björkvik

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Björkvik så hittar du i de flesta tygaffärer i Björkvik från listan ovan också sybehör i Björkvik. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Björkvik som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Björkvik för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Björkvik.

Tygfakta om orten Björkvik

I Björkvik finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Björkvik. Nedan finns en del allmän information om Björkvik.

Björkvik är en tätort i Katrineholms kommun och kyrkbyn i Björkviks socken, belägen vid sjön Yngaren. Kyrkan i Björkviks socken flyttades till byn Vedebys ägor 1875. Ännu i början på 1900-talet saknades någon ort med namnet Björkvik.

Yta: 95,75 hektar
Invånarantal: 492, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Björkvik om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Björkvik.

Sammanlagt hittade vi i Björkvik 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Björkvik. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Björkvik som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Björkvik.