Tyger i Ystad

Annons:
Bra och billiga tyger i Ystad - här hittar du alla tygaffärer i Ystad som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Ystad. Om du är boende i eller i närheten av Ystad och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Ystad som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Ystad så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Ystad inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Ystad.
Annons:

Tyg i Ystad

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Ystad. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Ystad hos dessa sy- och tygbutiker i Ystad.

Gardin & Lampskärmsdesign
Stora Västergatan 39A
271 35 Ystad


Hemtex
Stora Östergatan 21
271 34 Ystad


TheCountryHouse.se
Saltsjöbadsvägen 6
271 60 Ystad


Åhléns
Blekegatan 29
271 33 Ystad


Anderssons Tapetserarverkstad
Disponentgatan 7
271 39 Ystad


Tygtokig
Lilla Östergatan 35
271 34 Ystad


Ohlssons Basar & Bosättningsaffär AB
Dragongatan 46
271 39 Ystad


Markylen Heminredning & Presenter
Stora Östergatan 23
271 34 Ystad


Singer-Butiken Nilssons Sycenter
Stora Östergatan 45
271 34 Ystad

Annons:

Sybehör i Ystad

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Ystad så hittar du i de flesta tygaffärer i Ystad från listan ovan också sybehör i Ystad. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Ystad som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Ystad för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Ystad.

Tygfakta om orten Ystad

I Ystad finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Ystad. Nedan finns en del allmän information om Ystad.

Ystad är centralort i Ystads kommun i Skåne län. Tätorten Ystad ligger på Skånes sydkust. Ystad brukar ses som den stad i Skåne där bebyggelse från senmedeltid till 1700-tal bevarats bäst. Viktiga inkomstkällor är hamnverksamhet och turism.

Yta: 865,48 hektar
Invånarantal: 18350, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Ystad om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Ystad.

Sammanlagt hittade vi i Ystad 9 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Ystad. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Ystad som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Ystad.