Tyger i Vittsjö

Annons:
Bra och billiga tyger i Vittsjö - här hittar du alla tygaffärer i Vittsjö som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Vittsjö. Om du är boende i eller i närheten av Vittsjö och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Vittsjö som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Vittsjö så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Vittsjö inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Vittsjö.
Annons:

Tyg i Vittsjö

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Vittsjö. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Vittsjö hos dessa sy- och tygbutiker i Vittsjö.

Borgs Vävgarner AB
Hässleholmsvägen 28
280 22 Vittsjö


N G Baby AB
Tagelvägen 2
280 22 Vittsjö

Annons:

Sybehör i Vittsjö

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Vittsjö så hittar du i de flesta tygaffärer i Vittsjö från listan ovan också sybehör i Vittsjö. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Vittsjö som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Vittsjö för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Vittsjö.

Tygfakta om orten Vittsjö

I Vittsjö finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Vittsjö. Nedan finns en del allmän information om Vittsjö.

Vittsjö är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Vittsjö är kyrkbyn i Vittsjö socken med kyrkan Vittsjö kyrka och var centralort i Vittsjö landskommun till den upplöstes 1973. Vittsjö var under 1900-talets första hälft en betydande pensionatsort.

Yta: 265,28 hektar
Invånarantal: 1665, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Vittsjö om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Vittsjö.

Sammanlagt hittade vi i Vittsjö 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Vittsjö. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Vittsjö som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Vittsjö.