Tyger i Vinslöv

Annons:
Bra och billiga tyger i Vinslöv - här hittar du alla tygaffärer i Vinslöv som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Vinslöv. Om du är boende i eller i närheten av Vinslöv och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Vinslöv som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Vinslöv så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Vinslöv inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Vinslöv.
Annons:

Tyg i Vinslöv

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Vinslöv. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Vinslöv hos dessa sy- och tygbutiker i Vinslöv.

Broderima Hästsport & Brodyr
Storgatan 22
288 32 Vinslöv


EM Vinslöv
Stora Torggatan 21
288 32 Vinslöv

Annons:

Sybehör i Vinslöv

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Vinslöv så hittar du i de flesta tygaffärer i Vinslöv från listan ovan också sybehör i Vinslöv. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Vinslöv som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Vinslöv för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Vinslöv.

Tygfakta om orten Vinslöv

I Vinslöv finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Vinslöv. Nedan finns en del allmän information om Vinslöv.

Vinslöv är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län, belägen mellan Hässleholm och Kristianstad. Som stationssamhälle utvecklades Vinslöv efter tillkomsten av Kristianstad-Hässleholms Järnvägar (CHJ) 1865. 1927 flyttade företaget Kronborsten sin tillverkning av borstbinderi från Stockholm till Vinslöv.

Yta: 415,51 hektar
Invånarantal: 3984, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Vinslöv om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Vinslöv.

Sammanlagt hittade vi i Vinslöv 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Vinslöv. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Vinslöv som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Vinslöv.