Tyger i Vellinge

Annons:
Bra och billiga tyger i Vellinge - här hittar du alla tygaffärer i Vellinge som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Vellinge. Om du är boende i eller i närheten av Vellinge och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Vellinge som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Vellinge så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Vellinge inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Vellinge.
Annons:

Tyg i Vellinge

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Vellinge. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Vellinge hos dessa sy- och tygbutiker i Vellinge.

Müllers Möbler AB
Malmövägen 19
235 36 Vellinge


InredningsGruppen Sverige AB
Vattle Byväg 80
235 94 Vellinge


Arrieboden Nya & Gamla Ting
Gavelsbjärsvägen 1
235 94 Vellinge


Ylle & Sparris
Gessie Byaväg 6
235 93 Vellinge


Falkgarn AB
Kompanigatan 25-27
235 32 Vellinge

Annons:

Sybehör i Vellinge

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Vellinge så hittar du i de flesta tygaffärer i Vellinge från listan ovan också sybehör i Vellinge. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Vellinge som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Vellinge för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Vellinge.

Tygfakta om orten Vellinge

I Vellinge finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Vellinge. Nedan finns en del allmän information om Vellinge.

Vellinge (äldre stavningar: Hvellinge, Vällinge) är en tätort och centralort i Vellinge kommun i Skåne län. Norra delen av tätorten ligger i Eskilstorps socken och här finns Eskilstorps kyrka. Centrala och södra delen är kyrkbyn i Vellinge socken med Vellinge kyrka. Orten är belägen på Söderslätt...

Yta: 316,69 hektar
Invånarantal: 6304, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Vellinge om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Vellinge.

Sammanlagt hittade vi i Vellinge 5 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Vellinge. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Vellinge som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Vellinge.