Tyger i Västra Karup

Annons:
Bra och billiga tyger i Västra Karup - här hittar du alla tygaffärer i Västra Karup som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Västra Karup. Om du är boende i eller i närheten av Västra Karup och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Västra Karup som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Västra Karup så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Västra Karup inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Västra Karup.
Annons:

Tyg i Västra Karup

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Västra Karup. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Västra Karup hos dessa sy- och tygbutiker i Västra Karup.

Kulturmejan AB
Häradsvägen 25
269 74 Västra

Annons:

Sybehör i Västra Karup

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Västra Karup så hittar du i de flesta tygaffärer i Västra Karup från listan ovan också sybehör i Västra Karup. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Västra Karup som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Västra Karup för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Västra Karup.

Tygfakta om orten Västra Karup

I Västra Karup finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Västra Karup. Nedan finns en del allmän information om Västra Karup.

Västra Karup är en tätort i Båstads kommun och kyrkby i Västra Karups socken i Skåne. I Västra Karup ligger Västra Karups kyrka. I byn finns förskola och grundskola upp till årskurs 6 samt serviceboende för äldre. I Västra Karup fanns förr Västra Karups Mejerier.

Yta: 114,64 hektar
Invånarantal: 582, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Västra Karup om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Västra Karup.

Sammanlagt hittade vi i Västra Karup 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Västra Karup. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Västra Karup som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Västra Karup.