Tyger i Vankiva

Annons:
Bra och billiga tyger i Vankiva - här hittar du alla tygaffärer i Vankiva som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Vankiva. Om du är boende i eller i närheten av Vankiva och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Vankiva som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Vankiva så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Vankiva inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Vankiva.
Annons:

Tyg i Vankiva

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Vankiva. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Vankiva hos dessa sy- och tygbutiker i Vankiva.

Above Möbel AB
Ljungamölla 2569
281 95 Vankiva

Annons:

Sybehör i Vankiva

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Vankiva så hittar du i de flesta tygaffärer i Vankiva från listan ovan också sybehör i Vankiva. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Vankiva som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Vankiva för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Vankiva.

Tygfakta om orten Vankiva

I Vankiva finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Vankiva. Nedan finns en del allmän information om Vankiva.

Vankiva är en tätort i Hässleholms kommun och kyrkby i Vankiva socken i Skåne. I Vankiva ligger Vankiva kyrka. Förutom ett gatukök har byn har även haft en bensinmack, skola och affär som numera är nedlagda.

Yta: 44,06 hekta
Invånarantal: 340, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Vankiva om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Vankiva.

Sammanlagt hittade vi i Vankiva 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Vankiva. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Vankiva som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Vankiva.