Tyger i Vallåkra

Annons:
Bra och billiga tyger i Vallåkra - här hittar du alla tygaffärer i Vallåkra som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Vallåkra. Om du är boende i eller i närheten av Vallåkra och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Vallåkra som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Vallåkra så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Vallåkra inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Vallåkra.
Annons:

Tyg i Vallåkra

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Vallåkra. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Vallåkra hos dessa sy- och tygbutiker i Vallåkra.

Fjärestad Tyger
Fjärestadsvägen 300
253 42 Vallåkra


Gardin och Interiör Örestads
Nores Väg 61
253 42 Vallåkra

Annons:

Sybehör i Vallåkra

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Vallåkra så hittar du i de flesta tygaffärer i Vallåkra från listan ovan också sybehör i Vallåkra. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Vallåkra som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Vallåkra för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Vallåkra.

Tygfakta om orten Vallåkra

I Vallåkra finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Vallåkra. Nedan finns en del allmän information om Vallåkra.

Vallåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län, belägen vid Rååns dalgång sydost om Helsingborg. Norra Vallåkra räknas av SCB som en separat småort. Vallåkras omgivningar domineras av Rååns dramatiska dalgång, som längs långa sträckor skär sig ner 25-30 meter i den omgivande jordbruksmarken.

Yta: 58,93 hektar
Invånarantal: 642, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Vallåkra om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Vallåkra.

Sammanlagt hittade vi i Vallåkra 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Vallåkra. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Vallåkra som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Vallåkra.