Tyger i Tyringe

Annons:
Bra och billiga tyger i Tyringe - här hittar du alla tygaffärer i Tyringe som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Tyringe. Om du är boende i eller i närheten av Tyringe och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Tyringe som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Tyringe så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Tyringe inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Tyringe.
Annons:

Tyg i Tyringe

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Tyringe. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Tyringe hos dessa sy- och tygbutiker i Tyringe.

Garn & Manufaktur Tyringe
Brännerigatan 6
282 33 Tyringe


Förmedlingscentralen Tyringe
Helsingborgsvägen
282 33 Tyringe

Annons:

Sybehör i Tyringe

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Tyringe så hittar du i de flesta tygaffärer i Tyringe från listan ovan också sybehör i Tyringe. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Tyringe som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Tyringe för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Tyringe.

Tygfakta om orten Tyringe

I Tyringe finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Tyringe. Nedan finns en del allmän information om Tyringe.

Tyringe är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Den är belägen vid Riksväg 21 och Skånebanan, ca 12 km väster om Hässleholm. Orten trafikeras av Pågatåg till Helsingborg och Hässleholm/Kristianstad/Malmö och mellanliggande orter. Tyringe är, med 4 658 invånare (2010)[1], den näst största tätorten i kommunen.

Yta: 395,38 hektar
Invånarantal: 4658, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Tyringe om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Tyringe.

Sammanlagt hittade vi i Tyringe 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Tyringe. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Tyringe som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Tyringe.