Tyger i Tygelsjö

Annons:
Bra och billiga tyger i Tygelsjö - här hittar du alla tygaffärer i Tygelsjö som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Tygelsjö. Om du är boende i eller i närheten av Tygelsjö och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Tygelsjö som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Tygelsjö så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Tygelsjö inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Tygelsjö.
Annons:

Tyg i Tygelsjö

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Tygelsjö. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Tygelsjö hos dessa sy- och tygbutiker i Tygelsjö.

SOVA
Gamla Borrebackevägen 57
218 74 Tygelsjö

Annons:

Sybehör i Tygelsjö

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Tygelsjö så hittar du i de flesta tygaffärer i Tygelsjö från listan ovan också sybehör i Tygelsjö. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Tygelsjö som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Tygelsjö för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Tygelsjö.

Tygfakta om orten Tygelsjö

I Tygelsjö finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Tygelsjö. Nedan finns en del allmän information om Tygelsjö.

Tygelsjö är en tätort på Söderslätt i Malmö kommun och kyrkby i Tygelsjö socken i Skåne län. Delområdet Tygelsjö by i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo omfattar tätorten och landsbygden däromkring. Tygelsjö är en förort till Malmö och ligger väster om E6/E22 i kommunens södra delar. Det finns bussförbindelser med Malmö och Vellinge.

Yta: 122,34 hektar
Invånarantal: 2710, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Tygelsjö om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Tygelsjö.

Sammanlagt hittade vi i Tygelsjö 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Tygelsjö. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Tygelsjö som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Tygelsjö.