Tyger i Trelleborg

Annons:
Bra och billiga tyger i Trelleborg - här hittar du alla tygaffärer i Trelleborg som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Trelleborg. Om du är boende i eller i närheten av Trelleborg och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Trelleborg som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Trelleborg så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Trelleborg inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Trelleborg.
Annons:

Tyg i Trelleborg

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Trelleborg. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Trelleborg hos dessa sy- och tygbutiker i Trelleborg.

Dux Industrier AB
Strandridaregatan 8
231 61 Trelleborg


Hansson Heminredning, AB Folke
Corfitz-Beck-Friisgatan 1B
231 42 Trelleborg


Greens Garn & Design
Östergatan 5
231 44 Trelleborg


Åhléns AB
Algatan
231 42 Trelleborg


Gunillas Hemsybutik
Algatan 33
231 42 Trelleborg


JYSK
Hedvägen 123
231 66 Trelleborg


Ingrids Ateljé
Algatan 43
231 42 Trelleborg


Böste Fritidsmöbler HB
Böste Strandväg 30
231 92 Trelleborg

Annons:

Sybehör i Trelleborg

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Trelleborg så hittar du i de flesta tygaffärer i Trelleborg från listan ovan också sybehör i Trelleborg. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Trelleborg som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Trelleborg för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Trelleborg.

Tygfakta om orten Trelleborg

I Trelleborg finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Trelleborg. Nedan finns en del allmän information om Trelleborg.

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Trelleborg om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Trelleborg.

Sammanlagt hittade vi i Trelleborg 8 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Trelleborg. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Trelleborg som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Trelleborg.