Tyger i Tomelilla

Annons:
Bra och billiga tyger i Tomelilla - här hittar du alla tygaffärer i Tomelilla som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Tomelilla. Om du är boende i eller i närheten av Tomelilla och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Tomelilla som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Tomelilla så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Tomelilla inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Tomelilla.
Annons:

Tyg i Tomelilla

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Tomelilla. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Tomelilla hos dessa sy- och tygbutiker i Tomelilla.

EM Möbel Hanson
Gustafs Torg 3
273 30 Tomelilla

Annons:

Sybehör i Tomelilla

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Tomelilla så hittar du i de flesta tygaffärer i Tomelilla från listan ovan också sybehör i Tomelilla. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Tomelilla som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Tomelilla för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Tomelilla.

Tygfakta om orten Tomelilla

I Tomelilla finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Tomelilla. Nedan finns en del allmän information om Tomelilla.

Tomelilla är en tätort och centralort i Tomelilla kommun i Skåne län. Bland sevärdheter i Tomelillabygden märks Christinehofs slott, Bondrumsgården, en välbevarad fyrlängad korsvirkesgård, Brösarps backar, Kronovalls vinslott, Fritiof Nilsson Piratens grav vid Ravlunda kyrka, den årligen återkommande antikmässan i Brösarp, Nostalgicafé the 50's...

Yta: 568,23 hektar
Invånarantal: 6444, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Tomelilla om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Tomelilla.

Sammanlagt hittade vi i Tomelilla 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Tomelilla. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Tomelilla som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Tomelilla.