Tyger i Svedala

Annons:
Bra och billiga tyger i Svedala - här hittar du alla tygaffärer i Svedala som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Svedala. Om du är boende i eller i närheten av Svedala och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Svedala som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Svedala så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Svedala inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Svedala.
Annons:

Tyg i Svedala

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Svedala. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Svedala hos dessa sy- och tygbutiker i Svedala.

Nilssons Möbler i Svedala AB
Östra Tvärgatan 1
233 35 Svedala


Lenas Tyg o. Sy-Ateljé
Nötesjövägen 105
233 91 Svedala


Ateljé Västrabygården
Skabersjövägen 458
233 92 Svedala


Shingar AB
Storgatan 4
233 31 Svedala

Annons:

Sybehör i Svedala

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Svedala så hittar du i de flesta tygaffärer i Svedala från listan ovan också sybehör i Svedala. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Svedala som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Svedala för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Svedala.

Tygfakta om orten Svedala

I Svedala finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Svedala. Nedan finns en del allmän information om Svedala.

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Svedala om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Svedala.

Sammanlagt hittade vi i Svedala 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Svedala. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Svedala som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Svedala.