Tyger i Svalöv

Annons:
Bra och billiga tyger i Svalöv - här hittar du alla tygaffärer i Svalöv som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Svalöv. Om du är boende i eller i närheten av Svalöv och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Svalöv som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Svalöv så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Svalöv inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Svalöv.
Annons:

Tyg i Svalöv

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Svalöv. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Svalöv hos dessa sy- och tygbutiker i Svalöv.

Tygshopen
Herrevadsgatan 11E
268 31 Svalöv

Annons:

Sybehör i Svalöv

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Svalöv så hittar du i de flesta tygaffärer i Svalöv från listan ovan också sybehör i Svalöv. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Svalöv som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Svalöv för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Svalöv.

Tygfakta om orten Svalöv

I Svalöv finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Svalöv. Nedan finns en del allmän information om Svalöv.

Svalöv är en tätort och centralort i Svalövs kommun, belägen vid Söderåsbanan. Svalöv utvecklades som stationssamhälle efter tillkomsten av Malmö-Billesholms Järnväg (MBJ), vilken invigdes 1886. Järnvägen förstatligades år 1896 för att ingå i den statliga Västkustbanan.

Yta: 239,37 hektar
Invånarantal: 3633, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Svalöv om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Svalöv.

Sammanlagt hittade vi i Svalöv 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Svalöv. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Svalöv som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Svalöv.