Tyger i Stehag

Annons:
Bra och billiga tyger i Stehag - här hittar du alla tygaffärer i Stehag som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Stehag. Om du är boende i eller i närheten av Stehag och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Stehag som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Stehag så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Stehag inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Stehag.
Annons:

Tyg i Stehag

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Stehag. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Stehag hos dessa sy- och tygbutiker i Stehag.

Myrra Blå Aromaterapi
Hasslebrovägen 16
241 74 Stehag

Annons:

Sybehör i Stehag

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Stehag så hittar du i de flesta tygaffärer i Stehag från listan ovan också sybehör i Stehag. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Stehag som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Stehag för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Stehag.

Tygfakta om orten Stehag

I Stehag finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Stehag. Nedan finns en del allmän information om Stehag.

Stehag är en tätort i Eslövs kommun, belägen mellan Höör och Eslöv cirka 1 kilometer väster Stehags kyrkby. Pågatågsstationen medför lokala tågförbindelser till bland annat till Lund, Malmö och Kristianstad. I Stehag finns en livsmedelsaffär, två pizzerior, frisersalong, bygghandel, blomsteraffär och en låg- och mellanstadieskola.

Yta: 85,54 hektar
Invånarantal: 1122, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Stehag om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Stehag.

Sammanlagt hittade vi i Stehag 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Stehag. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Stehag som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Stehag.