Tyger i Staffanstorp

Annons:
Bra och billiga tyger i Staffanstorp - här hittar du alla tygaffärer i Staffanstorp som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Staffanstorp. Om du är boende i eller i närheten av Staffanstorp och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Staffanstorp som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Staffanstorp så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Staffanstorp inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Staffanstorp.
Annons:

Tyg i Staffanstorp

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Staffanstorp. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Staffanstorp hos dessa sy- och tygbutiker i Staffanstorp.

Massiv
Flintevångsvägen 267
245 92 Staffanstorp


Hulténs Möbler & Markiser AB
Meteorvägen 4
245 34 Staffanstorp

Annons:

Sybehör i Staffanstorp

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Staffanstorp så hittar du i de flesta tygaffärer i Staffanstorp från listan ovan också sybehör i Staffanstorp. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Staffanstorp som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Staffanstorp för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Staffanstorp.

Tygfakta om orten Staffanstorp

I Staffanstorp finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Staffanstorp. Nedan finns en del allmän information om Staffanstorp.

Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Yta: 662,64 hektar
Invånarantal: 14808, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Staffanstorp om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Staffanstorp.

Sammanlagt hittade vi i Staffanstorp 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Staffanstorp. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Staffanstorp som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Staffanstorp.