Tyger i Skurup

Annons:
Bra och billiga tyger i Skurup - här hittar du alla tygaffärer i Skurup som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Skurup. Om du är boende i eller i närheten av Skurup och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Skurup som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Skurup så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Skurup inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Skurup.
Annons:

Tyg i Skurup

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Skurup. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Skurup hos dessa sy- och tygbutiker i Skurup.

Syateljé Annika Karlsson
Ringduvevägen 9
274 33 Skurup


Lindholms Möbelshop i Skurup
Asklidenvägen 2
274 37 Skurup


Skavholmen
Korrarpsvägen 109
274 91 Skurup

Annons:

Sybehör i Skurup

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Skurup så hittar du i de flesta tygaffärer i Skurup från listan ovan också sybehör i Skurup. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Skurup som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Skurup för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Skurup.

Tygfakta om orten Skurup

I Skurup finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Skurup. Nedan finns en del allmän information om Skurup.

Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-4 plan.

Yta: 476,73 hektar
Invånarantal: 7565, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Skurup om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Skurup.

Sammanlagt hittade vi i Skurup 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Skurup. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Skurup som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Skurup.