Tyger i Skanör

Annons:
Bra och billiga tyger i Skanör - här hittar du alla tygaffärer i Skanör som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Skanör. Om du är boende i eller i närheten av Skanör och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Skanör som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Skanör så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Skanör inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Skanör.
Annons:

Tyg i Skanör

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Skanör. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Skanör hos dessa sy- och tygbutiker i Skanör.

Kaprifol Teckenil och Inredning
Mellangatan 22
239 30 Skanör

Annons:

Sybehör i Skanör

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Skanör så hittar du i de flesta tygaffärer i Skanör från listan ovan också sybehör i Skanör. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Skanör som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Skanör för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Skanör.

Tygfakta om orten Skanör

I Skanör finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Skanör. Nedan finns en del allmän information om Skanör.

Skanör är en ort som ligger på Falsterbonäset i Vellinge kommun i Skåne län. Tätorten Skanör med Falsterbo består av Skanör och tvillingorten Falsterbo. Orterna växte ihop på 1960-talet. Både Skanör och Falsterbo blev städer på grund av medeltidens blomstrande sillfiske.

Yta:
Invånarantal: 7265, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Skanör om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Skanör.

Sammanlagt hittade vi i Skanör 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Skanör. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Skanör som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Skanör.