Tyger i Sjöbo

Annons:
Bra och billiga tyger i Sjöbo - här hittar du alla tygaffärer i Sjöbo som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Sjöbo. Om du är boende i eller i närheten av Sjöbo och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Sjöbo som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Sjöbo så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Sjöbo inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Sjöbo.
Annons:

Tyg i Sjöbo

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Sjöbo. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Sjöbo hos dessa sy- och tygbutiker i Sjöbo.

Gerds Symakeri
Västergatan 39A
275 33 Sjöbo


Gröna Tygboden
Norregatan 5
275 30 Sjöbo

Annons:

Sybehör i Sjöbo

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Sjöbo så hittar du i de flesta tygaffärer i Sjöbo från listan ovan också sybehör i Sjöbo. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Sjöbo som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Sjöbo för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Sjöbo.

Tygfakta om orten Sjöbo

I Sjöbo finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Sjöbo. Nedan finns en del allmän information om Sjöbo.

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånarantal: 6724, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Sjöbo om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Sjöbo.

Sammanlagt hittade vi i Sjöbo 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Sjöbo. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Sjöbo som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Sjöbo.