Tyger i Simrishamn

Annons:
Bra och billiga tyger i Simrishamn - här hittar du alla tygaffärer i Simrishamn som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Simrishamn. Om du är boende i eller i närheten av Simrishamn och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Simrishamn som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Simrishamn så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Simrishamn inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Simrishamn.
Annons:

Tyg i Simrishamn

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Simrishamn. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Simrishamn hos dessa sy- och tygbutiker i Simrishamn.

JYSK
Ekegatan 2
272 39 Simrishamn


Tyg-Centrum, Sonja Gummesson
Vinkelgatan 4
272 35 Simrishamn


Karins Tyger
Storgatan 13
272 31 Simrishamn


Ingrids Handarbetsbod
Skansgatan 21
272 31 Simrishamn

Annons:

Sybehör i Simrishamn

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Simrishamn så hittar du i de flesta tygaffärer i Simrishamn från listan ovan också sybehör i Simrishamn. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Simrishamn som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Simrishamn för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Simrishamn.

Tygfakta om orten Simrishamn

I Simrishamn finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Simrishamn. Nedan finns en del allmän information om Simrishamn.

Simrishamn är en tätort på Österlen i Skåne och centralort i Simrishamns kommun, Skåne län. Staden har tidigare levt väldigt mycket på fisket och rederinäringen. Under flera perioder fram till 1980-talet hade Simrishamn Sveriges största fiskeflotta och var en av Östersjöns största fiskehamnar.

Yta: 449,06 hektar
Invånarantal: 6527, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Simrishamn om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Simrishamn.

Sammanlagt hittade vi i Simrishamn 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Simrishamn. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Simrishamn som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Simrishamn.