Tyger i Sibbhult

Annons:
Bra och billiga tyger i Sibbhult - här hittar du alla tygaffärer i Sibbhult som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Sibbhult. Om du är boende i eller i närheten av Sibbhult och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Sibbhult som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Sibbhult så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Sibbhult inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Sibbhult.
Annons:

Tyg i Sibbhult

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Sibbhult. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Sibbhult hos dessa sy- och tygbutiker i Sibbhult.

Tyger & Pinaler
Torggatan 2
289 71 Sibbhult

Annons:

Sybehör i Sibbhult

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Sibbhult så hittar du i de flesta tygaffärer i Sibbhult från listan ovan också sybehör i Sibbhult. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Sibbhult som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Sibbhult för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Sibbhult.

Tygfakta om orten Sibbhult

I Sibbhult finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Sibbhult. Nedan finns en del allmän information om Sibbhult.

Sibbhult är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer sydost om Osby, cirka 30 kilometer norr om Kristianstad och cirka 30 kilometer öster om Hässleholm. Utåt sett har Sibbhult gjort sig känt tack vare stenindustrin och de två industrierna Scania, som tillverkar växellådor för lastbilar och bussar, samt HAKI.

Yta: 147,25 hektar
Invånarantal: 1364, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Sibbhult om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Sibbhult.

Sammanlagt hittade vi i Sibbhult 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Sibbhult. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Sibbhult som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Sibbhult.