Tyger i Påarp

Annons:
Bra och billiga tyger i Påarp - här hittar du alla tygaffärer i Påarp som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Påarp. Om du är boende i eller i närheten av Påarp och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Påarp som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Påarp så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Påarp inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Påarp.
Annons:

Tyg i Påarp

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Påarp. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Påarp hos dessa sy- och tygbutiker i Påarp.

Gardinbussen Maria
Mörarpsvägen 28
253 53 Påarp

Annons:

Sybehör i Påarp

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Påarp så hittar du i de flesta tygaffärer i Påarp från listan ovan också sybehör i Påarp. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Påarp som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Påarp för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Påarp.

Tygfakta om orten Påarp

I Påarp finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Påarp. Nedan finns en del allmän information om Påarp.

Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Välluvs socken i Skåne län, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960-70-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Ortnamnet (1524 Poerup) innehåller ett mansbinamn Pa 'påfågel' och torp 'nybygge'.

Yta: 159,70 hektar
Invånarantal: 2789, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Påarp om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Påarp.

Sammanlagt hittade vi i Påarp 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Påarp. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Påarp som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Påarp.