Tyger i Oxie

Annons:
Bra och billiga tyger i Oxie - här hittar du alla tygaffärer i Oxie som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Oxie. Om du är boende i eller i närheten av Oxie och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Oxie som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Oxie så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Oxie inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Oxie.
Annons:

Tyg i Oxie

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Oxie. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Oxie hos dessa sy- och tygbutiker i Oxie.

Tyg-Holm i Malmö AB
Rågåkersvägen 29
238 36 Oxie

Annons:

Sybehör i Oxie

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Oxie så hittar du i de flesta tygaffärer i Oxie från listan ovan också sybehör i Oxie. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Oxie som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Oxie för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Oxie.

Tygfakta om orten Oxie

I Oxie finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Oxie. Nedan finns en del allmän information om Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Oxie om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Oxie.

Sammanlagt hittade vi i Oxie 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Oxie. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Oxie som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Oxie.