Tyger i Osby

Annons:
Bra och billiga tyger i Osby - här hittar du alla tygaffärer i Osby som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Osby. Om du är boende i eller i närheten av Osby och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Osby som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Osby så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Osby inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Osby.
Annons:

Tyg i Osby

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Osby. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Osby hos dessa sy- och tygbutiker i Osby.

Sibbarps Gård & Hantverk
Sibbarp 3448
283 91 Osby


Osby Tyg Shop
Västra Järnvägsgatan 27C
283 31 Osby


Göinge Möbler AB
Forsgatan 3
283 36 Osby


Osby Gardinaffär, HB
Hantverksgatan 18
283 41 Osby


i.e.form
Östra Järnvägsgatan 5
283 41 Osby

Annons:

Sybehör i Osby

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Osby så hittar du i de flesta tygaffärer i Osby från listan ovan också sybehör i Osby. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Osby som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Osby för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Osby.

Tygfakta om orten Osby

I Osby finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Osby. Nedan finns en del allmän information om Osby.

Osby är en tätort som är centralort i Osby kommun i Skåne län. Osby är beläget i norra Skåne, cirka 33 kilometer norr om Hässleholm, cirka 50 kilometer norr om Kristianstad och cirka 25 kilometer söder om Älmhult i Småland. Orten ligger vid sjön Osbysjön, vilken genomkorsas av Helge å några kilometer längre söderut.

Yta: 826,82 hektar
Invånarantal: 7157, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Osby om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Osby.

Sammanlagt hittade vi i Osby 5 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Osby. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Osby som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Osby.