Tyger i Örkelljunga

Annons:
Bra och billiga tyger i Örkelljunga - här hittar du alla tygaffärer i Örkelljunga som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Örkelljunga. Om du är boende i eller i närheten av Örkelljunga och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Örkelljunga som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Örkelljunga så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Örkelljunga inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Örkelljunga.
Annons:

Tyg i Örkelljunga

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Örkelljunga. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Örkelljunga hos dessa sy- och tygbutiker i Örkelljunga.

JYSK
Ängelholmsvägen 26
286 36 Örkelljunga


Majas Garn och Handarbete Eftr.
Valhallavägen 9
286 31 örkelljunga

Annons:

Sybehör i Örkelljunga

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Örkelljunga så hittar du i de flesta tygaffärer i Örkelljunga från listan ovan också sybehör i Örkelljunga. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Örkelljunga som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Örkelljunga för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Örkelljunga.

Tygfakta om orten Örkelljunga

I Örkelljunga finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Örkelljunga. Nedan finns en del allmän information om Örkelljunga.

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Örkelljunga om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Örkelljunga.

Sammanlagt hittade vi i Örkelljunga 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Örkelljunga. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Örkelljunga som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Örkelljunga.