Tyger i Munka-Ljungby

Annons:
Bra och billiga tyger i Munka-Ljungby - här hittar du alla tygaffärer i Munka-Ljungby som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Munka-Ljungby. Om du är boende i eller i närheten av Munka-Ljungby och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Munka-Ljungby som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Munka-Ljungby så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Munka-Ljungby inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Munka-Ljungby.
Annons:

Tyg i Munka-Ljungby

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Munka-Ljungby. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Munka-Ljungby hos dessa sy- och tygbutiker i Munka-Ljungby.

ICA Supermarket Munka Allköp
Ringgatan 4
266 31 Munka-ljungby

Annons:

Sybehör i Munka-Ljungby

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Munka-Ljungby så hittar du i de flesta tygaffärer i Munka-Ljungby från listan ovan också sybehör i Munka-Ljungby. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Munka-Ljungby som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Munka-Ljungby för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Munka-Ljungby.

Tygfakta om orten Munka-Ljungby

I Munka-Ljungby finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Munka-Ljungby. Nedan finns en del allmän information om Munka-Ljungby.

Munka Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Munka Ljungby socken i Skåne. I orten ligger bland annat Munka-Ljungby kyrka och Munka folkhögskola. Munka-Ljungby har många industrier, de flesta i den södra delen av orten.

Yta: 223,32 hektar
Invånarantal: 2840, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Munka-Ljungby om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Munka-Ljungby.

Sammanlagt hittade vi i Munka-Ljungby 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Munka-Ljungby. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Munka-Ljungby som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Munka-Ljungby.