Tyger i Lund

Annons:
Bra och billiga tyger i Lund - här hittar du alla tygaffärer i Lund som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Lund. Om du är boende i eller i närheten av Lund och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Lund som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Lund så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Lund inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Lund.
Annons:

Tyg i Lund

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Lund. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Lund hos dessa sy- och tygbutiker i Lund.

Moderna Möbelklassiker AB
Rönnströms Väg 1
226 50 Lund


JYSK
Företagsvägen 36
227 61 Lund


Åhléns
Stora Södergatan
222 23 Lund


Pahlbergs Tapetserarverkstad, E
Karl XI Gatan 7
222 20 Lund


Sländan
Lilla Fiskaregatan 1
222 22 Lund


Lundamattor
Förhandlingsvägen 10
227 61 Lund


Miljögården
Avtalsvägen 2
227 61 Lund


Ylva Ateljé
Bantorget 3
222 29 Lund


Frostegren Kristina Möbeltapetserare
Vapenkroken 4
226 47 Lund


INDISKA
Företagsvägen 10
227 61 Lund


VILLAGE
Lilla Fiskaregatan 17
222 22 Lund


Hemtex
Företagsvägen 10
227 61 Lund

Annons:

Sybehör i Lund

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Lund så hittar du i de flesta tygaffärer i Lund från listan ovan också sybehör i Lund. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Lund som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Lund för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Lund.

Tygfakta om orten Lund

I Lund finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Lund. Nedan finns en del allmän information om Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Lund om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Lund.

Sammanlagt hittade vi i Lund 12 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Lund. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Lund som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Lund.